بنام خدا
آموزش تهیه انواع تارت
تارت در شیرینی جات به نان زیرین شیرینی اطلاق میشود که در ترکیب آن شکر نیز به کار رفته است. در صورتیکه تارت در قالبهای کوچک تهیه شود تارتلت (Tartlet) نامیده میشود. تارت را می توان در دو نوع غذا و دسر تهیه کرد.
تارت تن ماهی
مواد لازم:
تارت سبزیجات
تارت سبزیجات یکی از غذاهای شایع کشور فرانسه میباشد در واقع اگر از هر غذایی که درست می کنید کمی از آن در یخچال شما هنوز باقی مانده باشد شما می توانید با افزودن بعضی چیزا اون غذا های مانده ( البته نه خیلی مانده ( به یک غذایی خوشمزه تبدیل کنید
تارت بوقلمون
مواد لازم خمیر :
مواد لازم داخل تارت : یک عدد فلفل دلمهای خلال شده قارچ پنج عدد پنیر پیتزا نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
تارت گوجه فرنگی
|
تارت لیمویی
طرز تهیه نان یا خمیر تارت:
مواد لازم:
کره: ۱۲ قاشق غذاخوری
شکر: نصف لیوان
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
آرد: یک و سه چهارم لیوان
وردنه، ورقه فویل و قالب مخصوص تارت
روش تهیه: ابتدا شکر و کره را خوب با هم مخلوط و سپس وانیل را به آن اضافه کنید. در مرحله بعد نمک و آرد را الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوبِ خوب هم بزنید. سطحی صاف را به مقداری آرد آغشته کنید. با کمک وردنه، خمیر آماده شده را روی این سطح صاف کرده و پس از پهن کردن آن در قالب مخصوص تارت، قالب را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک رویِ یک ورقه فویل را با کره چرب کرده و فویل را از همان رو، روی خمیر تارت قرار دهید. حالا روی فویل را با مقداری برنج خام و لوبیا پر کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فر بپزد. پس از بیرون آوردن قالب از فر، فویل را همراه با لوبیا و برنجی که رویش قرار داده بودید، از روی قالب بردارید. با چنگال روی سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید و مجددا قالب را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر کمی طلایی رنگ شود.
طرز تهیه مواد داخل تارت لیمو:
مواد لازم:
لیمو: ۴ عدد
شکر: یک لیوان و نصفی
کره: ۸ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۴ عدد بزرگ
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
قسمت زردرنگ پوست لیموها را رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموها را بگیرید و آن را در ظرفی کنار بگذارید. حالا پوست رنده شده را همراه با شکر درون غذاساز مخلوط و سپس کره را به آن اضافه کنید.تخم مرغ ها را یک به یک و پس از آن آب لیمو و نمک را به مخلوط اضافه کنید. در آخر، مواد را داخل قابلمه ریخته، هم بزنید و روی حرارت بپزید تا حدی که غلیظ شود.اکنون نوبت ریختن مواد روی نان تارت است و میتوانید آن را نوش جان کنید.
تارت میوه ی فصل
مواد لازم براي 20 عدد تارت کوچک
روش تهيه :
كره را با پودر قند طوري بزنيد كه كرم رنگ شود.سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد. مواد را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و لطيف شود.در آخر آرد و پودر كاكائو را اضافه نماييد، تا حدي كه خمير به دست نچسبد.سپس از خمير گلوله هاي كوچكي برداريد و در قالب تارت باز كنيد و داخل آن ها را چنگال بزنيد.سپس قالب ها را در سيني بچينيد و در طبقه ي وسط فر كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا تارت ها پخته شوند.پس از پخت، تارت ها را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.سپس مقداري از خامه ي فرم گرفته را داخل تارت ها بريزيد و با ميوه ي فصل )سيب ، كيوي ، انگور و ... ) تزيين كنيد.ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد.سپس سرو نماييد.
تارت آلــو
مواد اولیه : مایه خمیرفوری یک قاشق سوپخوری مواد لازم روی تارت: طرز تهیه: |
نظرات شما عزیزان: