به نام خداوند مهر آفرین
سال 14094 اهورایی، 7037 میترایی، 3753 زرتشتی، 2573 کوروشی (شاهنشاهی) و 1394 خورشیدی

بنام خداوند بهرام و ناهید و مهر

 اثرات آبجو (ماءالشعیر) بر سلامت پوست و مو


 واضح است مصرف مواد غذایی سالم در سلامت جسمی هر فرد تاثیر بسزایی دارد، اگر چه بعضی از غذاها بر سلامت مو تاثیر بسزایی دارد از جمله غذاهای حاوی پروتئین زیاد، کربوهیدرات و چربی کم می باشد.
 یکی از رژیمهای غذایی مهم برای داشتن موهای زیبا مواد حاوی اسیدهای چرب ضروری که خصوصا در روغن کانولا، ماهی و سویا دیده می شود.
 وجود اسید چرب امگا
۳ در مواد غذایی به دلیل خاصیت ضد التهابی می تواند نقش موثری در سلامت مو داشته باشد.
 کمبود آهن خصوصا در خانمهای سنین باروری به دلیل ایجاد کم خونی می تواند تعداد گلبول قرمز خون را کم کرده و باعث ریزش مو شود. این کمبود می تواند بسیار جزیی باشد ولی خصوصا در خانمها نقش مهمی در ریزش مو ایفا می کند. بنابراین اضافه کردن مواد غذایی غنی از آهن از جمله کلم بروکلی یا مخمر آبجو می تواند بعضی از انواع ریزش مو را به وضعیت نرمال برگرداند.
 از موارد مهم و ضروری در داشتن موی سالم ویتامین
B12 است که در تخم مرغ، گوشت و مرغ یافت می شود. ماده مغذی است که بدون آن داشتن موی طبیعی امکان پذیر نیست و براحتی خصوصا در خانمها دچار کمبود می شود.
ویتامینهای گروه
B نقش ویژه ای در بهبود ریزش مو دارند، یکی از ترکیبات حاوی ویتامین B ماءالشعیر است.
 ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه
B و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مفید است و خواص درمانی بسیاری برای خانم‌های باردار، شیرده دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است. ویتامین‌ها گروه B محلول در آب هستند و به راحتی وارد فاز آبی ماءالشعیر در حین جوشش می‌شوند که در سنتز میانجی‌های عصبی نقش مهمی دارند، باعث رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر می‌شوند.
 ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه «جو» حاصل می‌شود و در رفع تشنگی مؤثر است.
هر
۱۰۰ سی سی ماءالشعیر لایت حدود ۱۷ کالری و هر ۱۰۰ سی سی ماءالشعیر معمولی حدود ۲۵ کالری انرژی دارد.


 آبجو (ماءالشعیر) در رفع خستگی اعصاب، مؤثر است و به دفع سنگ‌های کلیوی کمک می‌کند. ماءالشعیر در تأمین آب و الکترولیت‌های بدن مؤثر است همچنین ماءالشعیر از استحصال دانه‌های جو به دست می‌آید و علاوه بر جو از آب رازک و سایر افزودنی‌های مجاز خوراکی در آن به کار می‌رود.
 ماءالشعیر دارای چند نوع ترکیب مختلف از جمله ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین
C، ویتامین‌های گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار است که در مراحل ساخت آن بعضی از این اجزا از مواد خاصی حاصل می‌شوند و در طول انجام پروسه بدون تغییر می‌مانند.
مزه تلخ ماءالشعیر، مربوط به رازک می باشد. رازک همچنین خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد که به پایداری ماءالشعیر کمک می‌کند.
 عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول می باشد که در رفع التهاب روده، یبوست ، فتق معده بسیار موثر است.
 فیبرها اثرات زیادی در بدن دارند، از قبیل باعث تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بعضی انواع سرطان می گردند.
 ماءالشعیر غنی از انواع فیتوکمیکال‌ها مانند فلاوونوئیدها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانین‌ها می باشد که در بهبود عملکرد خون‌رسانی قلب و کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیه‌ها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطان‌ها، سکته‌های قلبی و مغزی بسیار مؤثر می باشند.
 زیاده‌روی در مصرف هر نوع ماده غذایی (حتی اگر مفید باشد) برای سلامتی بدن مضرّ است. بنابراین به مقدار مناسب و متعادل ماءالشعیر بنوشید، نه زیاد.
 زیاده‌روی در مصرف ماءالشعیر، به علت داشتن قند و گاز
CO2 برای سلامتی مضرّ است، زیرا قند و اسید موجود در آن باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. قند باعث ایجاد کالری اضافی و چاقی می‌شود.
 مصرف نوشابه های گازدار برای افرادی که مشکلات معده دارند ضرر دارد زیرا گاز موجود در نوشابه
CO2 است که به صورت محلول به حالت اسید کربنیک است.
 برای کسانی که معده های حساسی دارند ورود این اسید در معده ( اگر چه ضعیف است)، میزان اسیدیته معده را بالا می برد و دو اثر دارد:
 ۱) ممکن است فرد دچار التهاب ها یا زخم های گوارشی شود.
 ۲) پس از مدتی به دلیل هضم زودتر غذا به کمک این اسید اضافی معده تنبل شده و در صورت نخوردن نوشابه به راحتی نمی تواند غذا را هضم کند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:









تاريخ : چهار شنبه 17 فروردين 1390برچسب:اثرات آبجو (ماءالشعیر) بر سلامت پوست و مو,آب,جو,آبجو,ماءالشعیر,سلامت,پوست و مو,مواد غذایی,فرد,پروتئین,کربوهیدرات,چرب,چربی,کم,رژیم,رژیم های,اسی,اسیدهای چرب,روغن,کانولا,روغن کانولا,ماهی,سویا,اسید چرب,امگا3,امگا,ضد,التهاب,ضد التهاب,آهن,کم,کمبود,کمبود آهن,بارور,باروری,خانمهای حامله,حامله,گلبول,قرمز,گلبول قرمز,خون,ریزش مو,کلم,بروکلی,کلم بروکلی,مخمر,تخمیر,مخمر آبجو,نرمال,ویتامین,ویتامین B12,تخم,مرغ,تخم مرغ,گوشت,ماده مغذی,مغذی,دچار,ویتامینهای گروه B,اسید آمینه,B,خواص درمانی,خانمهای باردار,شیر,ده,خانمهای شیرده,افزایش,افزایش ضریب هوشی,هوش,اختلالات عصبی,عصب,عصبی,فاز,فاز آبی,آبی,سنتز,استرس,رفع استرس,جو,جوانه,جوانه جو,تشنه,تشنگی,رفع تشنگی,سی,سی سی,لایت,ماءالشعیر لایت,کالری,17,انرژی,25,خستگش اعصاب,100,کلیه,دفع سنگ کلیه,سنگ,سنگ کلیه,تامین آب,راز,رازک,آب رازک,خوراک,خوراکی,ساکارز,گلوکز,مالتوز,ویتامین C,ویتامینهای گروه B,اسیدهای آلی,آلی,آمینو اسیدها,املاح,اسید نوکلئیک,آب گازدار,ساخت,مزه تلخ,مزه,تلخ,آنتی بیوتیک,پایدار,عصاره مالت,فیبر,فیبرهای غذایی,محلول,التهاب روده,یبوست,فتق معده,روده,بیماری قلبی,سرطان,فیتوکمیکال,فلاوونوئید,کاروتنوئید,آنتوسیانین,خون رسانی قلب,خون رسانی,پرفشاری,فشار خون,سکته,سکته قلبی,مغزی,نوشابهونوشاب,نوشابه گازدار,پوسیدگی دندان,قند,چاقی,CO2,اسید کربنیک,گوارش,زخمهای گوارشی,تنبل,هضم,,
ارسال توسط سورنا
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی